1 Eylül 2010 Çarşamba

Beşiktaş Fatih'in Tekkesi Olursa






















Beşiktaş santrafor ihtiyacını yabancı futbolcu ile çözemeyince işi yerli bir oyuncu ile bitirmeye karar vermiş. Fatih Tekke Beşiktaş yolunda gözüküyor. Transfer doğru bir hamle mi çokça tartışabiliriz ancak ben konuya yeni bir boyut getirmek taraftarıyım.

Fatih Tekke'nin golcülüğü ve yetenekleri konusunda kimse laf edemez, eden de taş olur. Ancak kişiliği konusunda kendisine çok yakın kişilerce aktarılanlar var ki bu fena. Fatih Tekke'yi dinlediğim kişinin ağzından yazacağım:

"Fatih öyle yeteneklerle bezenmiş bir adamdır anlatamam. Golü adeta koklar ve müthiş bir gol vuruşu becerisi vardır. Rusya'da Zenit formasıyla tutunamamasının nedeni ise kişiliğidir. Fatih Trabzon'da da çok çabuk morali bozulan ve kaprisli bir adamdı. Ancak orada tolere ediliyordu. Bazen canı sıkılır ve onu sahada 90 dakika boyunca göremezsin. Rusya Ligi'nde ise kimse onun kaprislerine katlanmaz, katlanmadı da. Bundan birkaç yıl önce Zenit Fatih'i Trabzonspor'a neredeyse bedelsiz denilecek bir rakama verecekti ama Trabzonspor bu adamdan o kadar bezmişti ki bu şekilde dahi geri almak istemediler".

Yıldız oyuncu kaprisi diyebilirsiniz, fazla abartılı da bulabilirsiniz. Ancak Fatih Tekke iyi yönetilmesi gereken bir oyuncu benim onun hakkında duyduklarıma göre. Beşiktaş bu transferi gerçekleştirise iyi mi eder kötü mü zaman gösterecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder