13 Kasım 2008 Perşembe

Tevez Madrid Yolunda mı?

Son dedikodular Tevez'in Manchester United'ta mutsuz olduğu yönünde. Berbatov'un kadroya katılmasıyla eskisi kadar şans bulamayan Tevez MANU'da yavaş yavaş Sir Alex Ferguson'un gözünden düşüyor.
Carlos Tevez'in Real Madrid'e gitmesi konusundaki dedikoduları ise Berndt Schuster'in sezon başında forvet hattı için bir oyuncuya ihtiyaç duyması, bununla birlikte Ruud Van Nistelrooy'un sakatlığı dedikoduları daha da güçlendiriyor. Ocak'ta ara transfer döneminde bu işin biteceği yönündeki söylentiler yükseledursun United'ın Tevez'in tüm bonservis haklarını satın almak için 37 milyon Poundluk bir ödemeyi göze alamayacağı da düşünülüyor.

Carlos Tevez hakkında:

5 Şubat 1984 tarihinde Arjantin'de doğdu. 1992'de All Boys'da futbola başladı. 1996'da ise Boca altyapısına geçti. Profesyonelliğe geçişi 2001 yılında oldu. 3 yıl kadar Boca'da oynadıktan sonra 2004'de Corinthians'a transfer oldu. 38 maçta 25 gol ile taraftarların sevgilisi olan ve o yıl şampiyonluğu takımına kazandıran Tevez 2006'da biraz da karmaşık bir transfer hikayesiyle West Ham United'a imza attı. Kırmızı Şeytanlara ise 2006 yılında katıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder