27 Mart 2012 Salı

Türk Futbolunda İnce Ayar


Futbolumuz tertemiz değil bunu hepimiz biliyoruz. Ama tertemiz olmayan futbolu göründüğünden daha kirli hale getirenler de var. Bunların en başında Telegol ekibi geliyor.

Fatih Terim dün gece öyle bir ayar çekti ki, aslında aylardır Fenerbahçe Kulübü'nün de vermesi gereken ayarın tonu da bu olmalıydı. Kısmen ve zaman zaman ayar verdiler ama umarım 30 Mart'ta Aziz Yıldırım serbest kalır ve o zaman ayar neymiş bir kez daha görürler. Malesef Türk futbolu içine düştüğü durumdan nasıl kurtulur için çaba göstereceğine reyting uğruna daha da çamura batırmaya çalışan bu zihniyet arada sırada bu tip ince ayarları hakediyor.

Bir de bu program gibi kötü niyetli olmayan ama basın ve medya mensubu olmanın sosyal medyadaki risklerini öngöremeyip olayları incelemeden yorum yapanlar oluyor arasıra. Dün bunun da bir örneğini twitter ortamında gördük ve bu sefer ayarı veren Fenerbahçe taraftarı oldu.

30 Mart'ta umarım Aziz Yıldırım serbest bırakılacak ve bu sefer ayarı o verecek. Türk futbolu ne kadar kirli bilemem ama Türk futboluna basın ve medya iki türlü zarar veriyor. Birincisi tamamen kötü niyetli reyting avcıları, ikincisi yeteri kadar araştırmayıp ortaya bir fikir ya da görüş atanlar. Ondan sonra da o yönetici posta koydu, bu taraftar saldırganlaştı yaygarası yapılıyor. 

2 yorum:

  1. Fenerbahceyle Fatih terimi bir tutma.Fatih terim haklı olarak katıldı ve herkesi susturdu.siz ise haksız olarak konusuyorsunuz.rezil ettiniz türkiyeyi bi susun be bi kabul edin artık.ne yüzsüzsünüz.

    YanıtlaSil
  2. Kimi kiminle bir tutacagimin kararini ben veririm, neden biliyor musun? Cunku blog yazari sadece benim. Okumazsin olur biter ama benim blogumda bana emir kipli cumleler yazip ne bir camiaya ne de bana hakaret edebilirsin. Cok merakliysan bunu yapmaya seni engelleyen yok. Ac kendi blogunu istedigini yaz? Bu blogda siz ve biz diye bir ayrim yok.

    YanıtlaSil