30 Kasım 2010 Salı

Elano Blumer da Gitti



















Pek Süper Lig'den bir yıldız daha kayıp gitti. Büyük ümitlerle Manchester City'den Galatasaray'a transfer olan Elano verilen bonservis ücretinin yarısından daha azına, 2,9 milyon Euro'ya Santos'un yolunu tutuyor.

Galatasaray faydalanamadı bu adamdan, yoksa geldiği günü hatırlayınca insan nereden nereye diyor. Brezilya Milli Takımı'ndaki performansı bile yeterli son Dünya Kupası'nda. Öyleyse nedenlerini artık araştırmanın vakti gelmedi mi? Neden birçok önemli isim bu lige geliyor ve neredeyse istenmeyen adam ilan edilip gidiyor. Yazık...

Bir iz bırakmadı Süper Lig'imizde Elano. Geldiği ilk haftaydı sanırım mükemmel bir gole imza atmıştı ama hangi maç olduğunu bile hatırlamıyorum. O gol bile kalmadı hatıra olarak. Geldiğinde web sitesi kitlenmişti, şimdi gitti haberini okumak için rahat rahat giriyorum Galatasaray'ın resmi sitesine.

Bir garip başlık var. Duyuru: Elano Blummer Santos FC'ye transfer oldu. Bir de büyük marifet olarak kulübün borçlarından bu transferle 9 milyon euro gibi bir rakamın azaldığı özenle belirtilmiş. Flaş haberin yerini duyuru almış evine dönenlerin arasına bir Brezilya'lı daha katılmış.

1 yorum:

  1. Gs yonetimini gercekten anlamak cok zor, madem bu adamlarin maaslarini odemek bu kadar zordu neden transfer ettiniz ? Transfer ettiniz gonderirken boyle resmi siteden neden cocukca adami gonderdik 10 milyon eu borctan kurtulduk , biz paradan hesaptan kitaptan iyi anlariz imaji vermek niye :)

    YanıtlaSil