6 Aralık 2010 Pazartesi

Şezlong Muhabbetleri























Alex son beş maçın en iyisi... Bu sözler Altan Tanrıkulu'nun yazısından alındı. Sezon başında Alex'in artık Fenerbahçe'den gitmesi gerektiğini söyleyen, Fenerbahçe'nin Alex'e bağlı bir oyun düzeniyle başarılı olamayacağını söyleyen Altan Tanrıkulu.

Aykut Kocaman sezon başında bu takım son beş sezonda bir kez şampiyon oldu derken de Alex'i işaret ediyordu, takımdaki bazı oyuncular koşmuyorlar, çabalamıyorlar derken de. Sonra Alex'siz bu takımın yürüdüğü ortaya çıkınca Brezilyalı'nın süreleri uzamaya başladı. Bakıldı ki Alex'siz rakip kaleye bile gidilemiyor, bu sefer yorulunca oyundan çıkarma safsatası başladı.

Hem Aykut Kocaman hem de Altan Tanrıkulu sözleşmişcesine aynı nakaratı tekrarlamaya başladılar. Alex 3000, 3001, 3002 diye saydırdı, tek bir kelime gelmedi. Bir küçük kutlama sadece...

Doğru Alex beş haftadır beşinci vitese taktı. Ama kimsenin Alex'ten beşinci viteste her maç oynamasını beklemeye hakkı yok. Kimsenin de insanları kandırmaya.

Dün tukaka olan Alex, bugün de tukaka hem Altan Tanrıkulu, hem de Aykut Kocaman için. İlk fırsatta yine Alex üzerinden dönecek bir sürü geyik muhabbetini aşamayacak futbol temalı analizler.

İşte şezlong muhabbeti denilen şey budur. Yazarken de, teknik adamlık yaparken de. İki hafta formsuz diye Fenerbahçe'yi koşan bir takıma dönüştüreceğiz diye Alex'i harcamak, sonra ardarda golleri ve asistleri yapınca yorulana kadar sahada tutalım noktasına gelmektir şezlong muhabbeti.

Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin öz evladı deyip kol kanat germek ama Alex mevzu bahis olunca kuyusunu kazmak nedir bilemedim şimdi? Yarın Alex'in kızı için de İstiklal Marşı'nı şov yapmak için okuttu maç öncesi diye yazılırsa hiç şaşırmam.

Son bir söz de başkana ve yönetim kuruluna. Alex yerin dibine vurulurken hiç bir demecini göremedim basında. Şimdi tekrar Alexçi oluverdi hepsi.

2 yorum:

  1. Aykut ile karsilastirdiginda Alex cok daha FB'li degil mi yahu?

    yanlis mi dusunuyorum?

    YanıtlaSil
  2. Yönetimi sevmem aziz yıldırımı da ama bir gerçek varki orda 50 bin kişi ıslıklarken başkan ayağa kalkıp alex'i alkışlamıştır.Aziz Yıldırıma en son Alex özelinde laf edilebilir..Yazının özüne gelirsek..Altan tanrıkuluyu sevmem okumam da Aykut Kocaman'ı kayıtsız şartsız destekleyen bir şahıstır ki bunda asıl etken Aykut Kocamandan çok diğer köşe yazarlarının etkisi çoktur..Aykut Kocaman eleştirilirken savunma durumundayken Aykut'un yalakası durumuna düşmüş ve tükürdüğünü yalayamamıştır..Aykut Kocamansa çok farklı bir kişiliktir..Bunu hala görememek çok ilginç geliyor bana..Aykut Kocaman bu takımın başında bu sene ne olursa olsun seneye de kalırsa bu takım abartılı olucak belki ama 103 golluk rekorları kırarak acık ara sampiyon olucaktır bence..

    YanıtlaSil