22 Ekim 2010 Cuma

Karambol

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor Avrupa'da yok.

Bursaspor Şampiyonlar Ligi'nde bırakın puanı 3 maçta tek gol atamadı. Pozisyon bulduğu tartışılır.

Beşiktaş 9 kişi kalan Porto'dan kendi sahasında 3 yedi. Guti ile Quaresma olmayınca pek bir sıradanlaştı siyah beyazlılar.

Sonra da Hiddink'e şunu oynat bunu oynat diye akıl veriyoruz. El insaf, futbolun tekeri yine patladı bize göre Avrupa'nın en büyük 4-5 futbol endüstrisinden biriyiz.

Tablo bu kadar kara olmayabilir ama futbolumuzun da geriye gittiği ortada. Ligdeki yabancı kalitesi artarken, oyunun kalitesi geriye gidiyor.

Rijkaard out, Hagi in. İyi de Hagi'yi gönderen siz değil miydiniz?

Hagi kötü teknik adam mı? Asla, eğer onun yönettiği Galatasaray son birkaç haftaya girildiğinde Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 1-0 yenilmeseydi bugün şampiyon hoca diye bahsediyorduk kendisinden.

O Hagi ile tarihinin en farklı galibiyetlerinden birini aldı Galatasaray - Fenerbahçe karşısında. Bugün Kadıköy'de kaç yiyecekler diye makara yapıyor herkes. Ama aynı ata iki kez de binilmez. Örnek Daum.

Schuster kötü hoca mı? Sezon başında bize göre dünyanın sıralı teknik adamlarındandı tıpkı Del Bosque gibi. Yakında o da Yeniköy kasabı olacak bu gidişle.

Rijkaard kötü hoca mı? Zaten Barca'ya yoldan geçen birini koysan takım oynar Ibrahimovic kafasıyla. Genetik kodlarda yakınlaşma olunca onun da kafası bizim gibi çalışıyor.

Tigana, Gerets, Doll, Lucescu... Hadi yabancıları geçelim, Türkler ne durumda? Yine zemin kaygan teknik adam değişimlerine yetişemez olduk.

Bizim Almancılar Bundesliga'da Şahin, Milli Takım'a gelince Kuzu. Sakın bu bizim kendi oyuncularımızın yapısından olmasın.

Velhasıl yine karambole kaldı Türk futbolu. Sezon sonunda kızışırız, önümüzdeki sezon başında lokum gibi kuralar çekip yine elimizde üçün biri kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder