1 Ekim 2009 Perşembe

Bir Garip Milan



Ertem Şener dün Leonardo'nun koltuğu sallanıyor çığlıkları atadursun Galliani ve Milan yönetimi gereken desteği verdi Leonardo'ya. Oyuna Ronaldinhosuz, Huntelaarsız ve Gattusosuz başlayan Brezilyalı teknik adam kadro seçimi yüzünden hiç eleştirilmemeli.

Dün akşam benim izleyebildiğim Milan şanssız bir gece geçirdi. Zira bir önceki maçlarda Zurich'e 5 atan Real Madrid kadar pozisyona girdi Milano ekibi de. Ama bazı şeyler yolunda gitmedi mi gitmiyor. Karşımızda Milan'ın çakma bir versiyonu olduğunu herkes biliyor ama yine de yiğidi öldürüp hakkını teslim etmemek olmaz.

Inzaghi çok sevdiği bir forvettir. Ama o da bazı maçlarda kilitlenir. Dün akşam öyle bir gününe denk geldi ve ne bir adım önünden geçen toplara dokunabildi ne de vurduğu şutlar ağlarla buluştu.

Milan yönetimi de biliyor ki kendileri ettiler ve kendileri buldular. Leonardo'nun istifasına yönelik yaklaşımlara "sonuç ağır ama yaklaşımınız yanlış" şeklinde cevap vermiş. Gol ve puan kısırlığı yaşayan ekibin teknik adamına sahip çıkması Beşiktaş'ın durumundan biraz farklı.

Sonuçta Leonardo Ancelotti'nin enkazını aldı ve Berlusconi üstüne binanın altındaki temeli bozdu. Beşiktaş'ı ise dün yazmıştık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder